Reguliere Schoonmaakdiensten en Maatwerk voor het Schoonste resultaat

Met maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken creëert Roma bedrijfsdiensten een schone, frisse werkomgeving. Omdat iedere locatie anders is, bieden wij altijd maatwerk. Op basis van onze expertise en uw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de beste manier van werken.

 

Schoonmaakbedrijf Roma Bedrijfsdiensten Echt

Heeft u een bedrijf in Limburg of omgeving en bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf? Eentje waarvan u weet dat afspraak ook echt afspraak is en die gebruik maakt van een innovatieve werkwijze? Maak dan kennis met Roma Bedrijfsdiensten. Hier bent u verzekerd van gekwalificeerde specialisten die weten wat professioneel schoonmaken inhoudt.

Vast aanspreekpunt

Voor al uw schoonmaakzaken heeft u bij Roma bedrijfsdiensten één vast aanspreekpunt. Met hem of haar stemt u uw schoonmaakprogramma af, krijgt u advies over frequentie, middelen of aanpak en neemt u contact op als u vragen of wensen heeft. Door onze compacte bedrijfsstructuur schakelt u snel en spelen wij direct in op uw behoeften.

Vertrouwde gezichten

U heeft bij Roma bedrijfsdiensten altijd dezelfde specialist over de vloer. Schoonmaakprofessionals die passen bij uw bedrijf en die op de hoogte zijn van uw eisen en wensen. U bent ervan verzekerd dat wij steeds dat stapje extra voor u blijven doen door het regelmatig uitvoeren van controles. Zo bewaken wij onze kwaliteit en heeft u het beste schoonmaakresultaat.

Afspraak is afspraak

Door onze oplossingsgerichte aanpak is afspraak bij ons altijd afspraak. Niet alleen staan al uw specifieke wensen duidelijk op papier, in de dagelijkse praktijk komen wij ze allemaal na. Ook tijdens ziekte of vakantie van onze vaste medewerkers bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Heeft u aanvullende wensen?

Naast het regulier schoonhouden van uw bedrijfspand, kunt u tevens gebruikmaken van de specialistische schoonmaakdiensten van Roma bedrijfsdiensten.